TERMÉKEK

Bemeneti modulok

Főoldal I/O modulok Modbus RTU/RS485 Bemeneti modulok

MV110-24.16DN DIGITÁLIS BEMENETI MODUL


Az MV110-24.16DN digitális bemeneti modul 16 digitális bemenettel rendelkezik, amelyek alkalmasak kapcsolóérintkezők, valamint NPN vagy PNP tranzisztorok csatlakoztatására. Az összes bemenet galvanikusan le van választva 4-es csoportokban. A bemeneti adatok vezérlővel való kommunikálásához soros RS485 port és Modbus RTU/ACSII áll az Ön rendelkezésére. A modul 24V DC bemeneti tápfeszültséget igényel, és -20 és +55 °C közötti hőmérsékleti tartományban tud működni.
Típusjel: MV110-24.16DN


Az MV110-24.16DN digitális bemeneti modul egy PLC-rendszert vagy egy DCS-t (decentralizált vezérlőrendszer) bővíthet további 16 digitális bemenettel. Mindegyik bemenet kapcsolóérintkezőket, NPN-t, valamint PNP-tranzisztorokat csatlakoztathat. A készülék a felhasználóbarát MX110 Configurator szoftverrel van konfigurálva, amely bármikor és ingyenesen letölthető.


Impulzusszámláló
Az integrált impulzusszámlálóval ennek a bővítőmodulnak minden bemenete másodpercenként 1000 impulzust képes számlálni, ami Modbus hálózatban lehetetlen programalapú számláló használata esetén. Sőt, az integrált impulzusszámláló lehetővé teszi, hogy anélkül is boldoguljon, hogy egyedi eszközként vásárolna számlálót, ha a rendszere igényli, vagy amikor szükség van rá.


Kétféle rögzítés
Az MV110-24.16DN bemeneti modult könnyedén felpattinthatja egy DIN-sínre, vagy rögzítheti a falhoz.


Bemenetek és hálózati állapot diagnosztika
A készülék előlapján LED-ek széles választéka áll rendelkezésre. Közülük tizenhat felelős a bemenetekért, vagyis mindegyik akkor világít, ha a megfelelő bemeneten van jel. A másik három az áramellátás állapotát, az adatcsere és a hibaállapotot jelzi.


Az Mx110 sorozat I/O moduljai olcsó és rugalmas megoldást kínálnak a decentralizált automatizálási rendszerek számára, és kiegészíthetik mind az új, mind a meglévő vezérlőrendszert.

Letölthető dokumentumok

Alkalmazási példák 6.3 MByte
Kezelési leírás 946.0 KByte